Home
Diensten
Voordelen
Werkwijze
Portfolio
Contact
Bel ons

Externe links

Algemeen
NVBFNederlandse vereniging voor bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie met uitgebreide informatie.
Adviseur zoekenVind een register arbeids- of bedijfsfysiotherapeut en lees meer over de eisen die worden gesteld aan registerfysiotherapeuten.
Ondernemers informatie
Rekentool verzuimkostenVerzuim brengt vaak méér kosten met zich mee dan verwacht. Bereken de verzuimkosten met deze formule
Subsidieshop.nlEen overzicht van ruim 300 subsidies die speciaal gericht zijn op bedrijven of voor projecten relevant kunnen zijn.
P&ONieuws, achtergronden op het gebied van personeel en organisatie (P&O), arbeidsrecht, Arbo en nog veel meer.
Wetgeving
Rijksoverheid ArboportaalInformatie over gezond en veilig werken, Arbo wetgeving, nuttige instrumenten, tips, nieuws en links naar relevante bronnen.
ArbeidsinspectieInformatie over arbeidsomstandigheden, arbeidstijden, wetgeving enzovoorts.
RijksoverheidMinisterie van sociale zaken en werkgelegenheid. Met onder andere informatie over arbeidsmarktbeleid, uitkeringen en re-integratie, inkomensbeleid, het combineren van arbeid en zorg, arbeidsomstandighedenbeleid en inspectie daarop.
UWVUitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen. Informatie voor werknemers en werkgevers.
Samenwerkingspartners
FysioTwentePraktijk voor fysiotherapie in Enschede, waar Elvira Happel van Arcade Fysio & Work ook werkzaam is. De volgende specialisaties worden in de fysiotherapie praktijk verricht: arbeids- en bedrijfsfysiotherapie, manuele therapie, bekken therapie, manuele lymfedrainage, kinderfysiotherapie, dry needling, haptonomie, psychosomatische fysiotherapie en echografie.
GezondheidshoesEen modern gezondheidscentrum waar 21 disciplines (o.a. huisartsen, apotheek, prikpost, podotherapeut, ergotherapeut, diëtist en oefentherapeut en de fysiotherapeuten van FysioTwente) gevestigd zijn.
IAS VitaalSamenwerkingspartner vitaliteitsprojecten.
Marije coachingSamenwerkingspartner vitaliteitsprojecten.
HandicareSamenwerkingspartner op gebied van ontwikkeling en levering ergonomische hulpmiddelen. Handicare biedt oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken
Sportief
Fiets naar je werkVaker de fiets pakken is goed voor gezondheid en milieu. Samen fietsen we om de wereld. Fietsen Scoort stimuleert fietsen naar het werk.
Fietsen 123Uitgebreide informatie over fietsroutes, fietsen enzovoorts.
De tweevoeterAlles over wandelen, nordic walking, bergwandelen, wadlopen en nog veel meer.
Overig
Vakanties voor gehandicaptenHandicamp Outdoor maakt het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk, om avontuurlijk en betaalbaar van een onvergetelijke kampeervakantie (in binnen- en buitenland) te kunnen genieten. Met de Handicamper, een reuzecamper die van alle aanpassingen en gemakken is voorzien, inclusief 24-uurs zorg door super enthousiaste Handicamp vrijwilligers-teams.

Contact

Arcade Fysio & Work

Torenmolenlaan 59

7241 VL Lochem

0573 25 99 32

info@arcade-fysio-work.nl

Linkedin profiel

Extra

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer


© Arcade Fysio & Work

Website ontwerp: KKamp

| Design by W3layouts |