Home
Diensten
Voordelen
Werkwijze
Portfolio
Contact
Bel ons

Onderzoek fysieke belasting

Arbeidssituaties zijn over het algemeen complex. De balans van arbeidsproductiviteit met fysiek belastende risico's in de werkomgeving is enorm belangrijk.

Het doel van een onderzoek fysieke belasting is inzicht krijgen in de problemen die ervaren worden op het gebied van arbeidsomstandigheden. Door het verminderen of voorkomen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat van medewerkers, zorgen voor een verlaging van het ziekteverzuim en een betere inzetbaarheid. Lees hier een artikel over het nut van het inschakelen van een arbeidsfysiotherapeut.


methode

  • Inzicht krijgen in de inhoud en organisatie van het werk binnen het bedrijf of op de afdeling, door middel van gesprekken met de leidinggevenden en medewerkers
  • Knelpunten vaststellen
  • Onderzoek naar de fysieke aspecten van het werk. Denk hierbij aan werkhoudingen en werkwijze van medewerkers, werkprocessen en inrichting van de werkplekken.
  • Er wordt gebruik gemaakt van foto- en filmapparatuur


resultaat

In een helder rapport wordt omschreven wat de functies en taken op de afdeling zijn met de daarmee gepaard gaande fysieke belasting. vanuit de analyse worden aanbevelingen geformuleerd en besproken met de opdrachtgever. aanbevelingen zijn op basis van de wettelijke bepalingen en richtlijnen.
Gezonde, gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers, dat is de wens van elke werkgever.


Contact

Arcade Fysio & Work

Torenmolenlaan 59

7241 VL Lochem

0573 25 99 32

info@arcade-fysio-work.nl

Linkedin profiel

Extra

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer


© Arcade Fysio & Work

Website ontwerp: KKamp

| Design by W3layouts |