Home
Diensten
Voordelen
Werkwijze
Portfolio
Contact
Bel ons

Re-integratie

De meeste medewerkers die zich ziek melden, zullen binnen twee weken hun werkzaamheden weer hervatten. Is er sprake van arbeidsverzuim dat langer dreigt te gaan duren? Wij doen ons best om de medewerker zo snel mogelijk te re-integreren en weer binnen de organisatie aan het werk te krijgen in de eigen taken of tijdelijk aangepaste taken. Er is daarbij altijd helder overleg tussen werknemer, werkgever en verwijzer.re-integratie begeleiding

De basis van de re-integratie begeleiding door Arcade Fysio & Work is het adviseren van een verantwoorde terugkeer naar het werk, in nauwe samenwerking met de bedrijfsarts. Door het maken van een objectieve analyse van (dreigend) ziekteverzuim en een doelgericht maatwerk plan. Dit plan is op basis van werkhervatting en/of aanpassing van werkzaamheden, uitgezet in een prognose tijdpad.


voordelen

Lager ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en duurzaam inzetbare medewerkers.
Return of investment door de verminderde kosten van zowel wit als grijs arbeidsverzuim en de verminderde reiskosten van werknemers naar huisarts, fysiotherapeut en andere (para)medische disciplines.


Contact

Arcade Fysio & Work

Torenmolenlaan 59

7241 VL Lochem

0573 25 99 32

info@arcade-fysio-work.nl

Linkedin profiel

Extra

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer


© Arcade Fysio & Work

Website ontwerp: KKamp

| Design by W3layouts |