Home
Diensten
Voordelen
Werkwijze
Portfolio
Contact
Bel ons

Werkwijze

Maatwerk oplossingen creëren op het gebied van arbeid en gezondheid, waardoor klanten zich kunnen blijven focussen op hun core business, daar geloof ik in. Wanneer mijn klanten en hun medewerkers onbezorgd, gemotiveerd en zonder fysieke- en mentale problemen kunnen blijven functioneren, dan ben ik tevreden. Mijn naam is Elvira Happel en ik ben Arcade Fysio & Work.


wat is bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en onderscheidt zich van de andere specialisaties, omdat hierbij niet wordt behandeld. De term bedrijfsfysiotherapie is daarmee een naam die "de lading niet helemaal dekt". Daarom gebruik ik liever de term "adviseur arbeid & gezondheid". Een deskundige die bij bedrijven en organisaties systematisch onderzoek doet naar de inhoud van arbeid, de werkplekken en/of het (psycho)motorische gedrag van de werkende mens.
Het belangrijkste doel is klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te voorkomen of te verminderen, van primaire preventie tot aan re-integratie. Met kennis van pathologie, het menselijk lichaam, belasting & belastbaarheid in combinatie met die van bedrijfsprocessen, cultuur en mentale aspecten gaat de adviseur arbeid & gezondheid aan het werk. Ik ben onder andere deskundig in de begeleiding van herstel van klachten in relatie tot de werkomstandigheden en in het vergroten van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.


geregistreerdnetwerk arbeid & gezondheid Nederland

Het doel van netwerk NAGN is samenwerking, het delen van kennis en het bundelen van krachten. Een groep collega’s die allemaal werkzaam zijn in de arbeidsgezondheidszorg en elkaar weten te vinden bij grote projecten. Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten, ergonomen, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en andere disciplines op het gebied van arbeid en gezondheid.
Achterliggende gedachten: steeds vaker worden interventies op het gebied van arbeidsgezondheidszorg opgenomen in verzekeringspakketten van zorgverzekeraars en inkomensverzekeraars. Preventie kan de werkgevers en de verzekeraars flinke besparingen opleveren. Verzekeraars maken gebruik van een selecte groep aanbieders, de preferred suppliers. Hieraan stellen de verzekeraars vaak organisatorische eisen, waar een klein bedrijf onmogelijk aan kan voldoen. Door het bundelen van onze activiteiten voldoen we aan deze eisen. Samen sterk!

Contact

Arcade Fysio & Work

Torenmolenlaan 59

7241 VL Lochem

0573 25 99 32

info@arcade-fysio-work.nl

Linkedin profiel

Extra

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer


© Arcade Fysio & Work

Website ontwerp: KKamp

| Design by W3layouts |