Home
Diensten
Voordelen
Werkwijze
Portfolio
Contact
Bel ons

Training beeldschermwerk

Werken aan een computer-werkplek binnen een bedrijf of thuis, is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten van veel mensen. Een werkplek die prettig en efficiƫnt werken mogelijk maakt, werkt positief en stimuleert prestaties. De intensiteit van de werkzaamheden, de complexiteit van de taken, de werkplekinrichting en het werkgedrag van de medewerker brengen risico's met zich mee. Niet te onderschatten zijn de medische gevolgen van beeldschermwerk. De aspecten ergonomie, werkstijl en lichaamsbewustzijn vormen de basis voor gezond werkgedrag.


kans (RSI)

Werken uw medewerkers meer dan twee uur per dag met een desktop, laptop, IPad of gsm? Deze belasting kan o.a. gezondheidsklachten geven als KANS (RSI): klachten aan armen nek en schouders.

klachten voorkomen

Een preventieve training om klachten te voorkomen is geen overbodige luxe. De medewerkers krijgen vooral inzicht in zelfmanagement, zowel theoretisch als praktisch. Door kennisoverdracht wordt er inzicht gegeven in de risico's van beeldschermwerk. Er worden diverse werkplekopstellingen gedemonstreerd, waarbij geleerd wordt om de eigen werkplek juist in te stellen.  Een praktische training gericht op de taken van uw medewerkers.


Contact

Arcade Fysio & Work

Torenmolenlaan 59

7241 VL Lochem

0573 25 99 32

info@arcade-fysio-work.nl

Linkedin profiel

Extra

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer


© Arcade Fysio & Work

Website ontwerp: KKamp

| Design by W3layouts |